kurcze, troche zły jestem bo mozna powiedziec ze dwa bbeaty mnie wyeliminowaly z headsupa, pierw sie "nadzialem" na 27 i 27 wyladowaly na floipie i tak straiclem pół staka, potem odrobiłem no i moje AK na AQ nie daly rady bo Q na flopie wyskoczyly
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 490 Skąd: Italia
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 23:58
Dzisiejszy turniej dowiodl, ze nie ma sensu wysylac hasla wczesniej, bo znajdzie sie jakis baran, ktory lubi pograc sobie z kolesiami z innego forum w 70osob zamiast 30.
Glory wysylaj hasla w ostatniej chwili, bo jak widac inaczej nie mozna. Sorry, ze to pisze ale wedlug mnie lepiej zeby kilku ucierpialo do ktorych haslo nie dotrze na czas niz cale forum zostalo "nagrodzone" freerolem z taka iloscia osob
Czyli ktoś z "aktywnych" podał hasło? koleżka z którym grałem finałowego HU też mi proponował hasła z tamtego forum na początku nie skumałem o co mu chodzi
Poziom: 20 HP
3%
26/893
MP
100%
426/426
EXP
42%
22/52
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:12
phonik, o tym wiemy od dawna Ale teraz trzeba sie dowiedziec kto
O ile pamiętam, to ktoś w połowie turnieju napisał "O, czy tu sami Polacy grają?". Na co Sebola zapytał "a skąd masz hasło"
Tamten "A wy skąd?"
No to poszły odpowiedzi dla niepoznaki "A gdzieś z nalazłem, a na jakimś forum"
Na co tamten odpisał "A, to ja od kolegi dostałem".
Ale fakt faktem, hasełko było wcześnie - już nie raz sie spotykałem z tym, że w niektórych turach hasła podawali 30sekund przed turem - owszem było to uciążliwe, bo trzeba było strasznie się spieszyć i polować, ale to dawało minimalnie szanse na wyciek, a tutaj 1,5h daje nielojalnym duuużeeee pole manewru.
Jeśli istnieje możliwość współpracy z adminami forum mecz to może zechcą podać IP neoximek'a i wtedy bedziecie mogli sprawdzic z IP logującymi sie na PK. Technicznie jest to chyba możliwe. Warunkiem jest iż forum MEcz będzie wspópracować i że neoximek nie jest adminem
Moim zdaniem nie ma co w cuda wierzyć. Wątpię, żeby na to poszli - jaki mają w tym interes? Ale oczywiście warto porozmawiać. Mimo to wydaje mi się, że jedyne wyjście to tak jak napisał już glory - podawanie hasła w ostatniej chwili.
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 507
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 14:39
...ja wczoraj 7 miejsce,a odpadłem 777QQ vs QQQ77...mój limp z MP z 78o...flop 77Q...BB bet...ja raise 4x,po chwili zastanowienia BB all-in... ja call,przeciwnik pokazuje QJ i już się cieszę ...na turn spada Q ................. i game over.
...ja wczoraj 7 miejsce,a odpadłem 777QQ vs QQQ77...mój limp z MP z 78o...flop 77Q...BB bet...ja raise 4x,po chwili zastanowienia BB all-in... ja call,przeciwnik pokazuje QJ i już się cieszę ...na turn spada Q ................. i game over.
Wchodzenie nawet limpem w tej fazie turnieju z 78o to moim skromnym zdaniem conajmniej dziwny pomysł.
Ja tam wypadłem na moim all inie AJ - ktoś sprawdził mnie z 88
co do "78" faktycznie dziwny pomysł
A powracając do tematu wycieku hasła - nie ma możliwości zrobienia "listy uprawnionych do wstępu do turnieju"? Tak, aby soft akceptował tylko te podane osoby? (chodzi mi tu o to, czy pokerroom ma taką możliwość.
czy ja wiem karta z potencjalem jak mowi Sebola xD ... Mundi chcial to po flopie ladnie rozegrac no albo zrzucic ... zreszta wlasnie kto by go obstawail na takiego connectora a limp za cene BB z jego stackiem jakas wielka starta nie jest ... zreszta ja sie nie ma kart to z czyms grac trzeba xD
jano, nie wiem czy wiesz ale ciagle piszesz o tym wycieku przez co z jednej strony stajesz sie jednym z bardziej podejrzanych tak jakbys chcial pokazac ze to na pewno nie Ty ja nie mowie ze to Ty ale skoncz juz ok? temat zamkniety jak znajdziemy kto to bedziecie poinfromowani
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 507
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 17:52
mxlambert napisał/a:
czy ja wiem karta z potencjalem jak mowi Sebola xD ... Mundi chcial to po flopie ladnie rozegrac no albo zrzucic ... zreszta wlasnie kto by go obstawail na takiego connectora a limp za cene BB z jego stackiem jakas wielka starta nie jest ... zreszta ja sie nie ma kart to z czyms grac trzeba xD
Dzięki mxlambert za obszerne objaśnienie kolegom w moim imieniu tego zagrania
...tutaj już nie ma czego dodawać.
No, chyba że faktycznie miales duzy stack. Ja do final table doszedlem z najmniejszym, czekalem glownie na lepsze karty i dawalem all-iny i tak doczołgałem sie do 4tego miejsca
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Lut 04, 2009 01:18
Oskarek_89 napisał/a:
jano, nie wiem czy wiesz ale ciagle piszesz o tym wycieku przez co z jednej strony stajesz sie jednym z bardziej podejrzanych tak jakbys chcial pokazac ze to na pewno nie Ty
widze ze w detektywow sie bawice? jak dla mnie bez sensu jest/była toczona o tym dyskusja. nie gadac o tym tylko znalezc wtyke i tyle a nie halo robic na pol forum..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum