W środę o godzinie 22:00 zapraszamy na pierwszą rundę lipcowej ligi na William Hill
Nazwa turnieju: PKings league
Wpisowe: 1+0.1$ - freezout
Pula: 50$ added
8 min blinds, 3000 chips, no rebuy, no add-on
Dostęp do turnieju jest zamknięty na listę, Udział w turnieju - osoby które zapisały się w William Hill z naszego bannera. Nad rejestracją czuwa automat, więc osoby zapisane z bannera automatycznie będą mogły się zarejestrować.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Banner promocyjny - rejestracja z niego w William Hill pozwala wziąć udział w lidze:
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 17:29
Witam,
mam prośbę :
zarejestrowałem się w WHill, z banera, z myślą o dzisiejszym turnieju o 22.00.
Chcę zrobić zasilenie, ale pyta mnie o Bonus Offer Code. Jest jakiś kod z PKINGS, czy jakiś inny o którym wiecie?
Mogę to olać, ale nie chcę żeby mi cos bez sensu uciekło, tylko dlatego, że jestem newb'em.
Jeśli możecie, dajcie jakąś radę.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 800 Skąd: Węgorzewo/Gdańsk
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 18:29
Jah, ja mam 10 euro przez MB. Być może jest to też 10$ jak ktoś ma konto w baksach.
scum74, chyba na WH nie mamy żadnego kodu. Jeśli by taki był to by coś było w regulaminie ligi, albo w pierwszym poście. Skoro nie ma, więc jedynie banner. Pamiętaj tylko, żeby wyczyścić ciasteczka (albo zarejestruj się w trybie prywatnym).
Ogólnie to jeszcze 2 osoby, więc turniej raczej się odbędzie:)
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 18:45
ok, czyli tak jak myślałem, ale wolałem się upewnić.
tak czy inaczej, dzięki za info.
ps. z tymi cookies to chyba problem pod IE, ja używam chrome'a i mi jakoś psikusów jeszcze nie robił. Rozumiem, że tu chodzi o pierwsze zapisanie się do pokerroomu, żeby złapało, że to z bannera, tak?
ja widzę turniej o 22.00 i mam możliwość rejestracji, a tak by to było chyba niemożliwe.
Haha no to ładnie. Wybrałem sobie walutę dolary myśląc, że minimalna wpłata będzie $10 a tu $20 Na moneybookers brakło mi dokładnie 1.37 zł Z Chili nie wypłacę bo tak szybko nie dojdzie. Z konta bankowego nie wpłacę bo zmieniałem numer telefonu i nie ma na co przesłać smskodu jak robię przelew - karta sim mi się zepsuła, dopiero jutro idę do banku zmienić numer. A mogłem wybrać euro... to się nazywa badbeat Chyba ktoś bardzo nie chciał żebym dzisiaj zagrał.
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 11 razy Wiek: 25 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 800 Skąd: Węgorzewo/Gdańsk
Wysłany: Sro Lip 20, 2011 22:13
Jah, dobrze się stało, bo na WH większość turniejów ma wpisowe w dolarach, więc traciłbyś na przewalutowaniu. Sam chciałem zamknąć konto i otworzyć nowe w $$$, ale za dużo zachodu i do tego okazało się, że jestem z bannera więc nie było sensu...
ja też bym chętnie zagrał ale od 13 czerwca nie mogą znaleźć mojej wpłaty 10€ którą zleciłem poprzez p24. piszę do nich i do p24 kolejne maile a oni mnie poprostu zbywają . p24 twierdzi że przelew od nich wyszedł bez problemu a ci w WH nie mogą go znaleść . support porażka odpisują raz na kilka dni.
nawet jak wkońcu znajdą moją wpłatę to i tak nigdy więcej tam już nic nie wpłace.
Odbył się w końcu ten turniej? bo miałem zagrać i zapomniałem do kalendarza wpisać = zapomniałem się zarejestrowac i dopiero teraz wpadłem na forum, patrzę że to dziś i aż się wkurzyłem na swoją sklerozę...
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Jah, pisz na pw. Chetnie pomoge a 1.37 to nie pieniadze, wiec pisz smialo nastepnym razem
Nie jestem pewien ale takie rzeczy są na forum zabronione. Dużo osób pamięta jeszcze niejakiego pana mX. W każdym bądź razie była to jednorazowa sytuacja. Dzisiaj byłem w banku i zmieniłem numer na który mają przychodzić smskody, więc wreszcie mogę robić przelewy. Tak więc gotujcie się, bo za tydzień skopię wam tyłki.
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 01:22
@ HIRO
ale jakie nalezało??
5 rozdań wczesniej sie ze wszystkimi elegancko pożegnałeś i postawiłeś się na all in'ie chyba z 55,
a mój A5 był w kolorze, a ja na short stacku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum