W Czwartek o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło.
Zagrać mogą jedynie osoby które ALBO należą do grupy "Elitarni Użytkownicy", ALBO osoby które zarejestrowały się w Paradise Poker z naszego bannera i dokonały choć raz wpłaty 1pln, oraz podadzą swoje ID (numer!) ze Sportingbet.com celem weryfikacji.
Pula nagród - 50 EUR + 400 EUR dla najlepszego w klasyfikacji generalnej.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Ps. Prosze o podawanie swoich ID do sprawdzenia w tym wątku. Jeśli rejestrowaliście się w bannera - dostaniecie się do odpowiedniej grupy i za każdym razem będziecie już dostawać hasło (bez konieczności kolejnej weryfikacji). Rejestracje widzę z 24h opóźnieniem.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Ostatnio zmieniony przez Berba Czw Lip 01, 2010 14:18, w całości zmieniany 1 raz
Czy powrót do opcji rebuy jest tylko na miesiąc lipiec czy (mam nadzieje) będzie to już stałą zmiana. Pytam się bo w kwietniu ta opcja była ale dziwny trafem się skończyła. Przyznam że niezmiernie się ciesze że ta formuła powróci bo podniesie to poziom rozgrywki.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1471 Skąd: Catalunya
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 21:05
Jednak paradise to paradise, AA na K8 przegrywam pół stacka bo spada kolor na river, później 2 coiny przegrane i tylko 5 miejsce, chociaż wśród "regularsów" z forum to chyba najlepiej dziś
PS: na FT była prócz mnie chyba tylko 1 osoba która w naszym forum uczestniczy, zresztą goście sami się wypowiadali "że się im postów tutaj nie chce pisać" ...
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 812 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 21:55
Postanowiłem zacząć swoją przygodę z Paradise - zarejestrowałem się z banerka - ale jak przyszło co do czego czyli dzisiaj wieczorem - to nie mogłem się zarejestrować do naszego turka - ktoś wie może dlaczego - czy trzeba coś wpłacić, ugrać itp. itd..??
No chyba pierwszy raz tak wysoko byłem w turnieju forumowym. Tylko szkoda, że grałem za tatę ( Santos 6262 ). To ja Cię Szfiecu wykończyłem JJ vs QT i chyba 99 vs A6
Co do turkow na paradise to raczej nie ma takich wymogow. Jak ja tam zaczynalem to z tego co pamietam zagralem free/priw bez zadnych problemow. No chyba ze sie cos pozmienialo od tamtego czasu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum