Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 20:05 1 Runda Liga Pokerkings - 2250 EUR w nagrodach dodanych!
W poniedziałek o godzinie 21:00 pierwszy (z 6) turniej ligi na platformie Unibet
Nazwa turnieju "Pokerkings.pl", już powinien być w lobby, w zakładce "Specjalne". Rejestracja zacznie sie na 10h przed rozpoczęciem. W turnieju zagra tylko ok. 40 osób.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. które zostanie rozesłane na ok. 12h przed rozpoczęciem turnieju. Wpisowe do turnieju 0 (freeroll), pula - 50 EUR + punkty do klasyfikacji generalnej.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestrował się z naszego bannera/linku i poda swój login w Unibet celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej.
Osoby które chcą sprawdzić, czy zarejestrowały się z forum i czy mogą zagrać są proszone o wysyłanie mi PW (lub wpisywanie się w tym wątku)
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna z wszystkich turniejów (będzie ich 6). 4 najlepszych graczy awansuje do wielkiego finału i stanie do walki o 2150 EUR.. Szczegóły - tutaj: http://www.pokerkings.pl/...9610.htm#122799
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w lidze:
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Paź 17, 2008 00:51
tryko, lukasz28, Dawid84 - o ile nie rejestrowaliście się wczoraj (bo tego jeszcze bym nie widział) to niestety żaden z was nie jest zarejestrowany z linku forum.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 10:47
Ja bym chciał zagrać i proszę o wysłanie mi hasła przed turniejem na PW.
Mój nick to SiwyJazZ (ja rejestrowałem się wcześniej ale na pewno z bannera forum więc niema potrzeby mnie sprawdzać)
Ostatnio zmieniony przez Siwy-JazZ Pon Paź 20, 2008 14:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum