Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 12:43 1 runda grudnia (freeroll liga pokerkings)
Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Unibet
Nazwa - Pokerkings.pl. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Special
Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca
Hasło - otrzyma każdy kto ma ponad 100 postów na forum (aktywni pokerzyści) oraz ci który rejestrowali się w Unibet z naszego bannera. Chcesz sprawdzić czy rejestrowałeś się z bannera - podaj swój login z unibet.com w tym wątku. (nie mylić z aliasem pokerowym!).
Dodatkowo najlepszy gracz miesiąca, oraz gracz który najczęściej grał na final table otrzymają walizki pokerowe UNIBET
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w pucharze:
Dodatkowo, wszystkie osoby które zarejestrują się z powyższego bannera będą mogły wciąć udział w naszej Lidze pokerowej Unibet (6 turniejów + finał, pula 2250 EUR !).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 10 Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 437 Skąd: biorą się dzieci?
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 18:11
Nie chce psztykac 90 bez sensownych postow, doalczylem na stronke dopiero dosc niedawno ale chcialbym pograc na Unibecie w lidze.
Nie jestem pewny czy rejestrowalem sie przez strone..
Chyba jednak alias na unibet to sn00pski.
Ostatnio zmieniony przez sn00pski Pon Gru 01, 2008 19:14, w całości zmieniany 2 razy
Zaproszone osoby: 10 Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 437 Skąd: biorą się dzieci?
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 20:37
Czy wszyscy dostali juz maile, czy dopiero beda wysylane?
czekam na odpowiedz w sprawie mojego nicka ale nikt nic nie pisze.. :/
moglby sie ktos podzielic tym haslem?
Poziom: 19 HP
3%
23/798
MP
100%
381/381
EXP
40%
20/49
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 20:42
Jak nie dostales tzn ze nie jestes z bannera i nie zagrasz
6 miejsce...wrrrr
dostaje KK, blindy 150/300, podbijam przed flopem do 1200 ktos (nie pamietam kto) pisze "odpalam tajna bron" i wchodzi all-inn ja sprawdzam, pokazuje AJ oba kier. Na flopie łapie kiera, na turn i river tez kier... no to tajna bron zadziałała, a ja sie pozegnałem z turniejem
Poziom: 45 HP
25%
1753/7015
MP
2%
92/3349
EXP
65%
139/213
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 22:30
No to ja dzis 3... troche glupio odpadlem mialem AQ flop 44x turn Q dalem all in pokazal A4... ehh a dobrze bylo szkoda ze bukmacherscy ludzie nas ogrywaja ;d
A mnie się podobało jak grali i to oni pokazali kawał dobrego pokera (no może poza notorycznymi AA Rutkowskiego ), w szczególności Blackskyline, a nie my... Graty dla zwycięzców!
Ja dzisiaj 5. Szkoda troszkę liczyłem na pierwszą trójkę no ale nie jest źle. Odpadłem trochę głupio. Miałem zaledwie 4k i w ręce Q3. Na flop wyszły Q9 i chyba 2. Nie podbijałem bo chciałem zobaczyć reakcję innych. Na turn wyszedł J. Podbiłem 400 a Oskarek raise 3200. Pomyślałem że może blefować i ma np. tylko J. Wszedłem i okazało się że ma małego strita. I po sprawie. Z jednej strony szkoda, z drugiej nie najgorszy start na początek miesiąca. Gratuluję TOP3
a ja jestem nawet zadowolony ... pirwszy raz w gronie tak znakomitym gralem ... odpadlem 13 chyba ... :/ mialem swoje wzolty i upadki ... i chamsko przegralem .. Q 10s na 6 i cos nie waznego ... nikt nie mial pary ale koles dobral do strita ... wkladajac tylko swoja 6 :/ ale nie zaluje fajnie bylobo ... zupelnie inna gra ... nawet jesli soft muli
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 490 Skąd: Italia
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 08:53
glory glory man united napisał/a:
1. Ludki na miłość boską - o turnieju wiadomo od dawna, nie liczcie na to, że uzyskacie weryfikację w dniu turnieju. Bo po pierwsze to mnie nie ma, a nawet jeśli bym był to rejestrację w Unibet widzę z 24h poślizgiem.
i tyle w temacie
Co do mojej gry to mozna powiedziec,ze tylko bralem udzial jako obserwator. Nie dosc ze zaczalem pozniej to jeszcze kompletnie nic nie mialem. Jeden udany blef, nastepny sprawdzony i mozna isc spac.
Gratulacje top3
Dzisiejsze AA prześladowały nas. Ja jestem zadowolony ze swojej pozycji mimo że nie zostałem doceniony Pozdro
Jak to nie zostałeś doceniony? Przecież Cię oficjalnie w tym temacie pochwaliłem i wymieniłem jako gracza, którego gra wyjątkowo przypadła mi do gustu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum