Mojżeszku to ty mnie jako pierwszy obraziłeś a z twoich postów wynika że jesteś pusty jak dołek po wybuchu petardy za 10 groszy.Ja też kończę z tobą rozmowę i zdaję sobie sprawę że zasłużyliśmy obaj na co najmniej ostreżenie.Koniec dyskusji
a ja zająłem 5-te miejsce i jestem zadowolony ze swojej gry. tym razem nie dostawałem Asów czy innych wysokich par (1 raz KK) nie było więc soczystych double-upów. musiałem skubać po trochu, albo wywalać shortów. 1 raz dobrałem str8 i zrobiłem na river double-upa. w fazie ITM karta zupełnie siadła i nie miałem czym straszyć, więc od czasu do czasu kradłem blindy z możliwą ręką i czekałem aż konkurencja się wybije między sobą
_________________ "Tight early, standard play midway, and taking risk at the final table is a proven winner in MTT"
4 miejsce,szkoda trochę,miałem nadzieję na top 2
Moje zagranie z AJ-> Kx i Qx chciałem wyrzucić,fart na turnie,może nie super rozegrane, ale w tej fazie nie ma co liczyć na porządną grę jak ten z KT xD
LeChiffre,czemu nie wygrałeś?!
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 16:36 bez szczęścia nawet blefem nic nie ugrasz
LeChiffre nie wygrał bo grał ze mną hehehe nie no żartuje, miałem 50 000 a przeciwnik jakieś 170 000 cóż... od początku wiedziałem że idzie mi karta, nawet to napisałem w trakcie turnieju, ale od początku też moim mottem było "walczyć do upadłego" i wcale nie miałem zamiaru sie poddać w tamtej sytuacji... co do pytania mojżesza... stary wyjadacz to nie ja i fakt, nie za często sie tu udzielam ale zaczne i uważajcie... bo teraz moim mottem jest walczyć do upadłego... o koszulke aha.. i mam pytanie, z tego wzlędu że szła mi karta grałem potem na stołach z limitem 1-2$ uzbierałem chyba z 400 CD points ale nie wiem co to ma oznaczać... i bardzo mnie boli bo wrzuciłem dziś na ten stolik 35$ i po połowie h miałem 100$, cały czas grałem na prawde ostrożnie... miałem zejśc mając 80$... cóż... wiecie jak sie skończyło ale mam jeszcze 35$, choc na tych stawkach już sie boje grac... co do bonusu 20$ moge sie jeszcze o niego ubiegać? bo wcześniej gdzieś pisano że moge przesłać dowód lub zająć dobre miejsce w turnieju aby go otrzymać..
Bedebogaty wszysty wiedzą jak się skończyło bo z bankrollem takim jaki miałeś teoretycznie nie miałeś prawa grać na stawkach 1-2$ bo prędzej czy później to się skończy 0 a ty na pewno nie będziesz do przodu.
vcgaf, nie wygrałem, ponieważ popełniłem za dużo błędów w HU, a dodatkowo przeciwnik po hero callach dostawał potrzebną kartę Może następnym razem się uda W sumie to trzeba się cieszyć, bo te 32$ to moja najwyższa wygrana online
polak17 - mój bankroll (o ile mi sie wydaje jest to stan konta) wynosił 75$, przypominam że był to stolik z limitem, poza tym stolik maksymalnie 6-osobowy, więc jak duży powinienem mieć bankroll? poza tym mając 100$ i zdominowany stolik wątpie żeby to było tak oczywiste aby wszyscy to wiedzieli od początku... bywa, świadomy za to jestem że ten bankroll jaki mam teraz (35) jest zdecydowanie za mały na tą gre.
a... i poprawie sie co do poprzedniego komenta... widziałem screena na poprzedniej stronie gdzie grałem jeden ze szczęśliwych all in nie z 50 000, tyko z 28 000 sorry że sie przechwalam ale nie jest to dość marna pozycja ?
Jeszcze raz zapytam do czego służą te CD points...
ah soorry zagapiłem się i myślałem że grasz na no limits A CD zbierasz po to żeby wymieniać je później na jakieś pieniądze (premie) no i nie wiem czy tam są jakieś nagrody,bo na innych poker roomach możesz takie pkt wymieniać na różnej maści sprzęty po telewizory i laptopy włącznie.Ale za 500pkt masz 10$ i to jakoś tak jest,jak się myle niech mnie ktoś poprawi.pozdro
bedebogaty777, a nie wyrabiasz jakiegoś bonusu od depozytu??Czy wszystko zarobiłeś na turkach free? Bo wtedy ten bonus uwalniasz właśnie mając odpowiednia ilość CD punktów. No i chyba najważniejsze jest to że dzięki ugranym punktom będziesz miał dostęp do wszystkich freerolli z forum w tym miesiącu na CD.
dzięki polak13! 10$ to zawsze coś... jak ma ktoś poprawić to niech powie że ze 30
chyba musze jeszcze troche pograć do tego więc ide na kilka stołków z no limit 0,05-0,10$ heheh. pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum