Zapraszamy do udziału w naszym freerollu w Betfair
Nazwa - Liga PokerkingsPL
Dostep do turniejow: na haslo
Wpisowe: 0$ - freeroll
Pula dodana: 50$
Forma: Freezout, bez rebuy, bez addon
2500 chips, 10 min blinds
hasełeczko: pkingstrzydzieścicztery trzydzieści cztery pisane cyframi
Wspisowe: 0 Pula - 50 $
Dodatkowo dla top3 klasyfikacji generalnej - 100$
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum. Hasło zostanie podane w tym temacie, na 30 min przed turniejem.
Dodatkowo z wszytstkich turniejów zliczamy klasyfikacje generalną.
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Betfair pozwala wziąć udział w lidze:
są zaangażowani w forum (mają hasła wcześniej), osoby normalne które poczekają na hasło bo przeczytały przynajmniej pierwszy post i są jeszcze sępy na freerole które nie przeczytały nic, nie zapoznały się z niczym i chcą żeby jeszcze hasło przynieść im na srebrnej tacy.
Ciesz się, bo takie hieny na ogół nie potrafią grać i walczą o każdy grosz/cent... i to nie do rozbudowy bankrolla, tylko do NABYCIA BR...
Zatem nie stękajcie już więcej, tylko cierpliwie ogrywajcie fishków i cieszcie się, że w ogóle macie taką fajną okazję do turnieju o 50$ z najwięcej 40 graczami - bo chyba z zagranicy nie beda tutaj sprawdzać co dzieje się, a na betfair aż tylu polaków co na największych roomach - NIE MA!
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Kwi 2009 Posty: 906 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 00:36
Dzięki toadie za gre i scren, Barborka nie denerwuj się na przyszłość - przecież takie sytuacje się zdarzają (a propo - ile miałem procent?) - a i z twoich żetonów zrobiłem przyzwoity pożytek im in miami - ten to miał wczoraj dzień - strity z rękawa,... chociaż szkoda że prawdopodobnie gość nie z forum (?) mógłby coś przecież tu wnieść ciekawego, w ogóle sporo było jakichś obcych a hasło na pasku z boku się pojawiało jak się zalogowałem, ale to już inna historia i odwieczny "problem".
Gratulacje, również śledziłem finał. im in miami jest z forum. Wczoraj pisał po zakończeniu, że jego nick na forum to Titon. W sumie więc ma jednego posta wyżej A pomijając umiejętności, to żarło mu rzeczywiście niesamowicie. Dość powiedzieć, że mi też Asy połamał jakąś Damą z gównem
ja po prostu nie pojmuję, jak można zrobić IC, gdy push został dokonany z UTG+2 za ponad połowę twojego stacka z jedynie QJ of suited -.-
Po prostu Nie czaję tak kiepskiego zagrania...
Trudno nie udało się... Przynajmniej ciesze się, że takich cienkich graczy połykam w 72% przypadków, więc jestem na plus na takich ciapciakach...
Zatem nie pisz mi, że tak się czasem zdarza, skoro awet nie wiesz jakie miałeś szanse procentowe... i ile byłeś za mną...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum