Nazwa - Freeroll Pokerkings. Znajdziecie go w zakładce Multi table, Prywatne
Wspisowe: 0 Pula - 50 EURO, płatne 3 pierwsze miejsca.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum zarejestrowany w Unibet z naszego bannera, lub posiadający 100+ postów (Elitarni+). Hasło zostanie podane w ukrytym dziale, na 30 min przed turniejem.
paweleksko, akurat do gry w tym turnieju nie jest wymagany żaden depozyt. Wystarczy że będziesz z bannera forumowego i masz możliwość gry, oczywiście po zweryfikowaniu przez admina czy rzeczywiście Cię wyłapało, jeżeli tak dodany zostaniesz do grupy z możliwością wejścia do działu z hasłem na ten turek.
napisałem im ze mam problemy z logowaniem to odpisali ze to problemy techniczne a to wszystko po tym jak wziąłem udział w tej lidze i byłem w pierwszej dziesiątce
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum zarejestrowany w Unibet z naszego bannera, lub posiadający 100+ postów (Elitarni+). Hasło zostanie podane w ukrytym dziale, na 30 min przed turniejem.
Każda osoba zapisana z bannera która została zweryfikowana, będzie mieć dostęp do hasła.
_________________ "Diabli mi zrobili żart
Joba mam na punkcie kart"
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 479 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 19:27
ludziska spokojnie, nie uda się teraz zagrać to zagracie za tydzień jeśli zapisaliście się z bannera. Wszytko jest dokładnie opisane więc wystarczy wziąć parę głębszych (oddechów oczywiście) i przeczytać jeszcze raz informacje z pierwszego posta
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Lis 22, 2011 00:48
Dobra wiadomosc dla osob ktore wysylaly mi zgloszenia i nie byly z bannera - cos bylo nie tak w systemie i czesc z was juz teraz widze na naszej liscie.
Od przyszlego tygodnia bedziecie mogli grac.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum