We wtorek zapraszamy na nasz pierwszy turniej na platformie Ladbrokes.
Nazwa turnieju: Pokerkings.pl
Wpisowe: 0 - freeroll
Pula: 100 eur
NL Holdem, 1500 żetonów, 12 min blinds
Oprócz puli, każdy z graczy zdobywa punkty do klasyfikacji generalniej. 4 najlepszych graczy po 8 turniejach, zagra w 8 osobowym finale w którym na wszystkich czekają nagrody:
400 euro dodane, oraz nagrody rzeczowe:
1 miejsce Bluza meska + plecak + talia kart
2 miejsce Bluza meska + damska
3 miejsce Bluza meska
4 miejsce Bluza damska + talia kart
5 miejsce koszula meska
6 miejsce koszula meska
7 miejsce czapeczka + zestaw kart
8 miejsce czapeczka + zestaw kart
W turniejach mogą brać udział tylko osoby zapisane do Ladbrokes z naszego bannera. Jeśli nie masz jeszcze konta w Ladbrokes - zarejestruj się z poniższego bannera:
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Ladbrokes pozwala wziąć udział w wyścigu i turniejach:
glory glory man united, niedługo poda hasło... tak przynajmniej napisał w temacie: "forumowa liga Ladbrokes"... więc spokojnie hasło na pewno się pojawi D
Elo
Ja wlasnie sciagam soft. Mam pytanko, musze od razu wplacac depozyt zeby zagrac tego freerolla? Bo nbodajze na chili trzeba bylo wplacac zeby uczestniczyc w lidze.
A ja to nie mam chyba szczęścia to tych turniejów forumowych. Znowu odpadam praktycznie na początku. Chociaż w sumie teraz nie ma tak za bardzo na co narzekać, pre flop sprawdzam podbicie z AT. Na flopie łapie top pair w dodatku as kicer, przeciwnik ten co bił przed flopem znowu raise to ja re raise, on all in no to ja call. Okazało się, że miał over pair KK. Ale tutaj myślę, że i tak trochę błąd z mojej strony także po prostu mówi się trudno.
stormlight taka lista wszystkich graczy na jednej stronie dostepna jest w lobby czy sam ją zrobiłeś w programie ?
Niestety sam ją zrobiłem Szkoda, że w microgaming mają to w zakładkach. Może jednak jest tam gdzieś taka możliwość aby wyświetlić wszystkich uczestników na jakieś liście ze scroll'em?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum