2 osoby które w czasie trwania akcji zbiorą najwięcej punktów zagrają pojedynek HU. Zwycięzca wygrywa nagrodę specjalną - sylwester dla dwojga w Wiedniu - szczegóły tutaj - http://www.pokerkings.pl/...ker-vt14250.htm
Punkty konkursowe można również zbierać grając w Chili poker. 1$ netto rake = 3 punkty.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na listę. Automat wpuści tylko osoby rejestrujące się z naszego bannera..
Banner promocyjny - rejestracja z niego w ChiliPoker pozwala wziąć udział w wyścigu i turniejach:
Możesz,ale nie na swoje dane bo ci konto zablokują jak będziesz chciał kiedyś wypłacić.W bet clicku jest fajnie,piszesz na live czacie,zamyka ci konto i nowe zakładasz.Wszędzie by mogli tak zrobić.
Witam jestem użytkownikiem zarejestrowanym z pokerkings (rejestrowałem się gdy była promocja o wyjazd na Maltę) a i tak nie mogę się zarejestrować do tego turnieju mój nick to lenio27
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 700 Skąd: biorą się Zubry
Wysłany: Pon Lis 30, 2009 21:04
piękne nagrody, cos mi sie zdaje że będzie ostra rywalizacja między graczami i nie tylko na cashowych grach ale i na turniejach
powodzenia wszystkim
Wiedeń czeka
_________________ Gdzie fishów sześć tam będzie co jeść.
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 18:36
Szkoda ze nie liczy sie do tego listopad. Zebralem lacznie 750 punktow FPP a w tym miesiacu drugi etat mnie troche wykluczy z gry ale moze sie w turku dzis nadrobi. Do zobaczenia przy stole.
P.S. A co do promocji tak wogole to naprawde super sprawa. Dziekowac dziekowac.
_________________ Cóż za różnica, ile posiadasz? Czyż nie ważniejsze, ile Ci brakuje?
Ostatnio zmieniony przez kony Wto Gru 01, 2009 18:38, w całości zmieniany 1 raz
witam załozyłem konto poprzez banner ,rozegrałem jedna partie za "play money" niestety nadal nie moge sie zarejestrowac do turnieju , pomoze mi ktos ? nie mam pojecia dlaczego jest tak a nie inaczej...
witam załozyłem konto poprzez banner ,rozegrałem jedna partie za "play money" niestety nadal nie moge sie zarejestrowac do turnieju , pomoze mi ktos ? nie mam pojecia dlaczego jest tak a nie inaczej...
jezeli zalozyles konto dzisiaj, to raczej juz sobie dzisiaj nie zagrasz, do zobaczenia na nastepnym turnieju [
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum