Nie mam juz sily o tej porze sie rozpisywac pierwszy turniej to moja przewaga od poczatku 2k do 1k po wygraniu rozdania z KK pozniej przepychanka przez jakies 10 minut i kubus wyszedl na prowadzenie no i wtedy moja fantazja sie wlaczyla pare all inow dalem i wkoncu kubus sprawdzil z QQ oczywiscie mu zlamalem majac A2 przy flopie A2x no i juz wtedy zostalo mi tylko wykonczenie kubusia ktory mial okolo 500 chipow z A9 vs K5 flop 95x i pierwsza partia skonczona
W drugiej juz bylo duzo trudniej najpierw opadlem do 800 vs 2200 kubusia no ale mozolne odbudowywanie stacka i po jakichs 15 minutach doszlismy porowno..... wtedy pare udanych blefow i wyszeldm na prowadzenie 2k vs 1k gdzie stalismy w miejscu raz kubus tracil do 500 i pozniej wracal nawet do 1300...... moj all in zakonczyl cala partie gdzie kubusia KJo nie dalo rady moim ducksom
No ostatnie rozdanie jak najbardziej pechowo dla Ciebie. W ogóle nie spodziewałem się overpair i byłem mocno zaskoczony na showdownie Ale cały pojedynek czy ja wiem czy taki pechowy? Wygrałeś allina ATo na ATo kolorkiem Dzięki za grę i powodzenia w kolejnych występach
bardzo szczesliwy pojedynek dla mnie.W pierwszej partii odskoczylem sprawdzajac blef kolegi,w koncowce dostalem kartyQ9 na flopie Q i dwie nizsze jakies karty.przeciwnik podbil a ja sie zdecydowalem na all-in majac przewage w zetonach.mudzin pokazal dwa asy ale naszczescie 9 ka doszla na turnie.W drugiej parti szczescie bylo po stronie mudzina co go sprawdzilem to pokazywal lepsze karty a myslalem ze blefuje.w 3 ciej partii ladnie odskoczylem po tym jak dostalem dwa krole trzeci pojawil sie na flopie,potem pojawila sie jeszcze druga czworka no i juz byl full.kolega podbil ja jeszcze o tysiac przebilem no i zostalem sprawdzony i zrobila sie przewaga 2500-500 zetonow.potem jeszcze sprawdzilem all ina AT z Q5 karo.no i wygralem kolorem.szczescie bylo ze mna.dziekuje za gre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum