Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8496 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 19:59 1/8 Liga Pokerkings
W Niedzielę 01.03 o godzinie 21:00 pierwszy turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Liga Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 10h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. które zostanie rozesłane na ok. 12h przed rozpoczęciem turnieju. Wpisowe do turnieju 5+0.5 EUR.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i poda swoje ID celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób, planowana pula to 250 EUR.
Dodatkowo jest zliczana klasyfikacja generalna z 8 kolejnych turniejów, a w niej do wygrania:
1. Puchar + złoty medal
2. Puchar + srebrny medal
3. Puchar + brązowy medal
4. Torba + podkładka pod mysz + długopis
5. Torba + podkładka pod mysz + długopis
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 500 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
Wszystkie osoby które zarejestrowały się z NASZEGO BANNERA i chcą zagrać - są proszone o wysłanie PW do mnie (lub podanie w tym wątku) swojego ID (numer!) w Sportingbet/Paradise POker.
Dokonamy weryfikacji i jeśli zostanie to potwierdzone - zostaniecie dodani do grupy "Gracze" i tym samym uzyskacie hasło do turnieju (oraz innych naszych turniejów specjalnych).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Yuppppi
Nareszcie coś się będzie działo! Zajebista sprawa, to lubię!
No dobra, za bardzo się chyba podnieciłem, hehe...
A jak się będzie miała struktura wypłat? Z automatu, czy można coś ustawić?
Zaproszone osoby: 10 Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 437 Skąd: biorą się dzieci?
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 09:55
Heh szczerze to ja tez sie ciesze, bo mam jakies drobniaki na paradise, nie moge tego wyplacic, bo za malo a akurat na wpisowe do turnieju, wiec jak nie zapomne to gram
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 249 Skąd: Zamość
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 14:46
sorry panowie za mały oftop ale miałem przerwę w chodzeniu na forum i jestem trochę ciemny jak się zapisać do tego cyklu? bo hasło będzie wysyłane na PW tak?
dlaczego rejestracja nie jest jeszcze otwarta chciałem sie zarejestrować bo zaraz wyjeżdzam i wróce wieczorem albo dopiero w nocy i zawsze jakies punkty do generalki załapie a tak ?? nic bo nie moge sie zarejestrować :/:/ ehh no i po 1 rundzie :/
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
niestety z trzech zleconych w piatek wypłat zadna nie dotarła na rachunek moneybookers
w efekcie dzis mnie nie bedzie bo na popołudniowy transfer juz nie liczę
a na paradise pustostan
Fajna sprawa, szczególnie z Pucharami i Medalami. Tylko Paradise ogólnie mi nie odpowiada i dość ważna będzie struktura wypłat. Bo jeśli zagra ponad 30 osób (w co wątpię) a tylko 5 miejsc w kasie to mało opłacalny biznes. Ale raczej spróbuje dzisiaj zagrać. Może akurat Paradise będzie dla mnie szczęśliwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum