A ja uważam turek za udany, przynajmniej dla siebie. 7 miejsce nie najgorsze szczególnie że na początku mocno przegrałem i zostało mi na 2 BB I tak już cały turek. Nie udane blefy i spadałem do 1K, dobra karta wychodziłem do 3K i tak na okrągło. Ogólnie turek fajna sprawa ale struktura wypłat tragiczna. 3 miejsca w kasie to zdecydowanie za mało jak na taką pulę. Minimum 5-8 miejsc powinno być. Czy zagram za tydzień? Zobaczymy
Wyniki: Mi niestety dziś poszło średnio, wyeliminowała mnie zabójcza karta T8o na moje A9s, all-iny przed flopem, ale mój przeciwnik miał 4 razy więcej w stacku, to mógł sobie pozwolić. Graty dla zwycięzcy!
1.JPG
Plik ściągnięto 393 raz(y) 26,6 KB
2.JPG
Plik ściągnięto 393 raz(y) 7,52 KB
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
dzięki wszystkim za grę. WP Spiegol ten HU to był niezły żarło ci :D
wogóle turniej był pod znakiem KK (w koncu pokerkings :)) sam je dostałem ze 5,6 razy
nie odzywałem się nic bo mam bana na chata
Powiem szczerze, że nie rozegrałem HU zbyt dobrze, ale bardzo mi się podobało :D nie dość, że co chwila odwracały się losy i to jeden to drugi wychodził na prowadzenie to jeszcze było kilku kibiców, dzięki którym naprawdę była to dobra zabawa, także Wam dziękuje :*;) poza tym na samym początku HU miałem mega farta, że udało mi się odbić od dna w kilku rozdaniach podrząd :P
Tak się właśnie zastanawiałem co tak cicho siedzisz i tylko Nas terroryzujesz bez słowa :P;) a co do KK to fakt było dziś nie do złamania... aż do HU ;) sam miałem w tym turnieju 3xKK i 2xAA a także sporo innych lepszych kart, więc przy takich spokojnych blindach mogłem powoli, rozważnie grać z kartą co bardzo lubię (ograniczać ryzyko do minimum) i dało rezultaty :D jak zostało na 5 czy 6 to nawet po moim raise do 3BB nie sprawdziłem pugalosa all-ina mając AJo bo stwierdziłem, że jeszcze za wcześnie na loterie ;)
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 249 Skąd: Zamość
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 11:43
struktura turnieju(nie za turbo i nie przesadzone stacki) jest dobra płatne też przynajmniej konkretny pieniądz a nie każdy po mało. a bana dostałem nawet nie wiem za co pewnie ze pisałem po polsku próbowałem coś rozmawiać jeszcze z supportem ale nic nie wskurałem KK dostałem z 5-6 razy jak nie wiecej ale AA ani razu QQ również jeszcze raz WP dla Spiegola i dla całego FT
Powiem szczerze, że nie rozegrałem HU zbyt dobrze, ale bardzo mi się podobało nie dość, że co chwila odwracały się losy i to jeden to drugi wychodził na prowadzenie to jeszcze było kilku kibiców, dzięki którym naprawdę była to dobra zabawa, także Wam dziękuje :*;) poza tym na samym początku HU miałem mega farta, że udało mi się odbić od dna w kilku rozdaniach podrząd
Tak się właśnie zastanawiałem co tak cicho siedzisz i tylko Nas terroryzujesz bez słowa a co do KK to fakt było dziś nie do złamania... aż do HU sam miałem w tym turnieju 3xKK i 2xAA a także sporo innych lepszych kart, więc przy takich spokojnych blindach mogłem powoli, rozważnie grać z kartą co bardzo lubię (ograniczać ryzyko do minimum) i dało rezultaty jak zostało na 5 czy 6 to nawet po moim raise do 3BB nie sprawdziłem pugalosa all-ina mając AJo bo stwierdziłem, że jeszcze za wcześnie na loterie
odemnie dla Ciebie wielkie gratulacje. Moim zdaniem byles najlepszy u nas na stoliku, moze dlatego, ze siedziales obok i Cie moglem najlepiej obserwowac, ale takie mialem odczucie.
Wiedzialem, ze grasz tight i nie blefujesz. I za to jestem na siebie zly, bo mimo, ze to wiedzialem, to 3 razy Cie podwoilem, bo nie umialem odpuscic AJs i 77. Potem w koncowce zrzucilem AQ, a moze to byl blad skoro miales niska pare?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum