Trzeba będzie się mocno spiąć, tylko czemu o 20:00?!!
Ech Glory sam wiesz jak to jest z maluchami - to jest akurat pora kąpieli, usypiania itp...
Ale jakoś dam radę (całe szczęście, że to nie są freerolle, bo by mnie wywalało po 5min nieobecności)
Hmm, zastanawiam się tylko jak sobie poradzić z Omahą...
Ja też nieźle - ale nie dałem fizycznie rady - cały tydzień chodzenia spać o 1 w nocy a wstawania najpierw koło 3 na karmienie i przewijanie a koło 6 już do pracy - w końcu musiało się to odbić - a grałem już na "półśnie" - szkoda bo lubię OMAHĘ i nieźle mi szło - a szczerze to nawet nie pamiętam dokładnie jak odpadłem - na pewno miałem AKxx na ręce i się all inowałem preflop - ale kto mnie pokonał i czym to już nie kojarzę. Gratuluję zwycięzcy - i kurcze szkoda - bo tak blisko byłem płatnych
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
wiec, jak bedzie z haslem za tydzien?
bo do grupy gracze nie naleze, lecz rejestrowalem sie na 100% z linka i wpisywalem nasz kod, bo troche nie jasna sytuacja
ja ze swojego 17go miejsca jestem zadowolony bo reguły gry czytalem dopiero w drugiej godzinie turnieju.Jeszcze trzy turnieje zostaly a wiec jeszcze szansa zeby zagrac w finale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum