Przejrzałem większość strategi pokerowych i powiem wam, że niektóre teksty są za proste - czyli takie lanie wody, a inne znów bez wystarczających objaśnień. Rozumiem, że są to informacje dla początkujących, czyli powinny być objaśnione "jak krowie na rowie". Poza tym nie mam nie mam uwag do kolorów, uważam że nie są ważne, treść jest najważniejsza.
Jeśli mógłbym coś podpowiedzieć, to zasugeruję żeby pojawiało się jakieś info (pogrubienie tych tematów z lewej, albo info na głównej stronie) gdzie ostatnio dodano nowy artykuł, czy wpis dziennikarza Wahiego
Hmmm... jest 20 marca, czyli 20dni po rozruchu portalu, a ja, jako nieregularny użytkownik, odnoszę wrażenie, że tam nic nie drgnęło. Po prawej kwadracik "Bonusy" dalej prezentuje tylko szare tło, Rakeback dalej odnosi do strony, którą mamy obecnie odpaloną. Czy portal nie wpadł czasem w sidła falstartu? Po co ruszać z nowym "produktem", skoro jest on jeszcze niedopracowany i nie do końca spełnia swoją funkcję? Nie chcę być bezsensownym krytykantem, bo nie o to chodzi, ale nie bardzo rozumiem jaki jest cel portalu? Bo jeśli ma on przyciągnąć nowych użytkowników, to klapa - konkurencja jest bardziej przejrzysta i bardziej wzbudzająca zaufanie. Nie wyobrażam sobie (jako potencjalny nowy użytkownik) rejestrowania się z linku strony, na której zakładka rakeback odnosi mnie donikąd. Skoro już została umieszczona w pierwotnym szablonie strony, to powinna dawać jakąkolwiek konstruktywną informację, a tak każdy nowy użytkownik pomyśli sobie: co to za krzak? i wygoogluje inny portal.
Artykuły też pozostawiają wiele do życzenia... tak jak przedmówca: dużo lania wody, mało konkretów.
Jeśli ma to być typowa wersja beta, to spoczo, testujemy, pytamy użytkowników forum co by zmienili. Ale jeśli ten portal ma zachęcać nowych użytkowników, którzy będą chcieli zasmakować pokera, to skutecznie uświadomi im, że powinni o konkretach poczytać na innej domenie.
Nie wiem czy tylko ja odnoszę wrażenie, ale wygląda to tak, jakbyśmy chcieli przekonać już zarejestrowanych użytkowników na forum, że nowy portal jest fajny. Tylko po co im to? Mają forum, a skoro już na nie trafili, to pewnie jakiekolwiek pojęcie o pokerze również. A przy obecnym stanie portalu ich pojęcie się zasadniczo nie zwiększy.
_________________ Poker nie jest darowizną ani jednodniową lokatą. Poker to długoterminowa obligacja w banku własnych umiejętności.
Przede wszystkim dzięki za zakładkę Prywatne Turnieje. Lepiej się to ogląda niż na forum, bo nie ma komentarzy i mnóstwa niepotrzebnych informacji. Mam nadzieję, że zakładka z relacji live będzie aktualizowana, bo wyjazdy i gra live jest najciekawsza w tej całej zabawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum