Platforma: TonyG Poker - http://banner.tonygpoker....rofile=netpokpm (SPECJALNY BONUS KOD: netpokpm)
Rodzaj Gry: Texas Holdem NL (z re-buy)
Wpisowe: Turniej darmnowy. Wymagana rejestracja z naszych linków oraz nadesłanie zgłoszenia do udziału w turnieju zgodne ze wskazówkami zawartymi w dziale "Gdzie Gramy?"
Pula na nagrody: $150
Min. Liczba Graczy: 20
Max. Liczba Graczy: 200
Re-buy / Add-on: $1 / $1 (do pierwszej przerwy)
Żetony na start / tempo gry: 1500 / 10 min. na level
Start turnieju: 7 Styczeń 2008, godzina 20:15
Turniej jest widoczny w Lobby TonyG Poker - by się zarejestrować należy wejść w zakładke "Scheduled Tournaments", następnie "Freerolls", tu wybrać turniej o nazwie Polska Liga netPokera i się zarejestrować. W turnieju może wziąść udział maksymalnie 200 graczy - więc nie zwlekaj i zarejestruj się już dziś!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Ostatnio zmieniony przez mazak Pon Sty 21, 2008 16:07, w całości zmieniany 2 razy
mam pytanie do grajacych
ile osób grywa w srednio w turnieju
i jaki procent z nich wnosi dodatkowe opłaty
osobisie b. nie lubie Re-buyia
zawsze sie trafią "milionerzy" którzy psują
czysta rozgrywkę
czysta rozgrywka dla mnie to taka ze kazdy ma równe szanse
prosze o odp. wtym temacie
pozwoli mi to na oszacowanie swoich ewntualanych szans
przy założeniu ze wchodze tylko na freerola
a po straconych zetonach ... robie ciau
hmm jestem... prawie zachęcony
ale jest duzy problem - z rejestracją
jesli jest po angielsku to nie wchodze bez polskiego tłumaczenia poszczegolnych kroków
saperem nie jestem
... ale dam sie poprowadzic za rączkę... w końcu czego sie nie robi dla kasy z freeerola
info jak to sie robi w TonyG Poker
prosze pisac na PW
mazak zapisany bylem do tonyG z Waszego banerka już dośc dawno, jednak zgłoszenie do ligi wyslałem dopiero przed chwilą, i chcialbym wiedziec czy będę mógł uczestniczyc już w dzisiejszym turnieju czy jeszcze nie ?? bo póki co nie mogę sie zarejestrowac do turnieju
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 16:44
to dziwne - bo jedynym oficjalnym wymogiem jest rejestracja wlasnie z naszego linka - i srednio 48h po takiej rejestracji mozna juz grac...
dzis juz nic nie zalatwie w tej kwestii wiec mniejmy nadzieje ze bedziesz sie mogl zalogowac do turnieju - innym razem takie informacje o jakis problemach nalezy podawac choc dzien przed turniejem ...
jak dla mnie to jest freroll w którym za kazdym razem wygrywam kaske , raz nawet zapomniałem że jest i wygrałem jakies dolary za sita ... a co do frekwencji to ja sie tez dziwie czemu tak malo ludzi gra, moze pora nie taka? mi pasuje i do zobaczenia
to dziwne - bo jedynym oficjalnym wymogiem jest rejestracja wlasnie z naszego linka - i srednio 48h po takiej rejestracji mozna juz grac...
dzis juz nic nie zalatwie w tej kwestii wiec mniejmy nadzieje ze bedziesz sie mogl zalogowac do turnieju - innym razem takie informacje o jakis problemach nalezy podawac choc dzien przed turniejem ...
no niestety, ja nadal nie mogę, mam nadzieje że to się wyjasni do następnego turnieju
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 507
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 23:03
a ja dałem ciała byłem przekonany,że zaczyna się o 21:15 i gdy wszedłem do pokerroomu o 21 to już miałem mało kasy,ale szybko zrobiłem rebuya i pozwoliło mi to wejść do final table ......... kuchennymi drzwiami
generalnie początek nie był zły jeśli chodzi o moje karty na ręce ale że akurat nie trafiałem na flopy dobre to mnie Sebola wykosil ze 2 razy na tych 55 hehe
ale odziwo się odbiłem blefami .... zeby ostatecznie polec AK na 82 heh zycie
do następnego razu
A ja pierwszy raz zagrałem i udało mi się dojść do final table i zająć 7 miejsce. FCSEBA mnie wyeliminował zielony0528, mam problem ze ściągnięciem załącznika dlatego nie widzę obrazka w powiększeniu ale po godzinie i kolorze kart poznaję, że to nasze rozdanie. Jeżeli się nie mylę, to sorry, ale dziwnie reagujesz tym "farciarzem" co jest dość irytujące, dlaczego nie możesz uznać porażki? Przecież nikt Ci nie kazał iść all-in, ja tego nie rozumiem. Gdybyś Ty kogoś wyeliminował nie wkurzałoby Cię, że nazywa Cię farciarzem? Gram już trochę czasu więc nie mogłeś liczyć, że idę all-in z blefem. Niestety Twoich kart nie widzę jednak jakie by nie były to od Ciebie zależało czy pójdziesz all-in, więc nie zwalaj teraz na pech. Będzie za tydzień następna runda to sie odegrasz i tak powinieneś do tego podchodzić, a nie twierdzić, że przegrałeś przez mojego farta.
Wracając do tematu turnieju, to muszę powiedzieć, że wszystko mi się podoba, no może poza re-buy
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 22:10
dzięki za grę wczoraj była super atmosferka przy stolikach kurcze szkoda że popełniłem błąd i wszedłem w rozdanie z Sebą przez co mo stack z finałowej 4 zmniejszył się do ok 2tys a potem to pech bo adrianowi przyszedł na river as do pary i 4 miejsce tylko... ale i tak grało się przyjemnie
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum