Witam.
Grając na 888-brak-polskiej-licencji! Poker ugrałem wymaganą ilość punktów, i dostałem $100 do wydania na http://www.holdemmanager.com . Jako, że ostatnio gram głównie MTT to z ich asortymentu pasuje mi tylko HM2, jednak pracuję na trialu PT4, do którego już się przyzwyczaiłem i to na niego zbieram $ na licencję.
Tak więc oferuję $100 do wydania w zamian za jedyne $70 przelewem na Skrill lub P* lub 888-brak-polskiej-licencji! Poker.
Myślę, że oferta jest atrakcyjna. Po dokonaniu transakcji udostępniam login i hasło do konta na stronie. Po zalogowaniu się można, a właściwie należy zmienić wszystkie dane łącznie z adresem e-mail.
Myślę, że jestem godnym zaufania użytkownikiem, ale możemy oczywiście skorzystać z pomocy osoby trzeciej, która posłuży za escrow.
Kontakt i szczegóły przez PW.
Odsprzedam bon na $100 na holdemmanager.com
- toadie3k
- -#aktywny

- wiciu-ck
- LEGENDA

No to dobrze że nieaktualne
bo może i jesteś godnym zaufania użytkownikiem, ale proponujesz transakcję niezgodną z ich regulaminami i licencjami. Nie można odsprzedawać osobom nieuprawnionym licencji, kont i wyrobionych darmowych $ z portalu HM.
A wyrobienie 75 pkt na 888-brak-polskiej-licencji! to max 2-3 tygodnie na donach za 3-6 więc ciężko za 70$ wpłaty nie wyrobić tego.
bo może i jesteś godnym zaufania użytkownikiem, ale proponujesz transakcję niezgodną z ich regulaminami i licencjami. Nie można odsprzedawać osobom nieuprawnionym licencji, kont i wyrobionych darmowych $ z portalu HM.
A wyrobienie 75 pkt na 888-brak-polskiej-licencji! to max 2-3 tygodnie na donach za 3-6 więc ciężko za 70$ wpłaty nie wyrobić tego.
Wróć do „Książki i programy pokerowe”