Wynik można zobaczyć po odpowiedzi,by się nim nie sugerować
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Co Ty, chcesz nutsa na flopie odpuszczać? Napierdzielasz grubo i dążysz do AI, nie ma się co cackać. A że miał, co miał i mu doszło to Twój pech po prostu, 'niech gra tak dalej' ;] uroki omahy
_________________ "Some players are weak tight as shit and cannot help themselves."
Na takim flopie aż się chcę aby doszło do all in i modlić się aby nie doszedł kolor lub ci się sparował stół.
Po river set oczywiście do zrzucenia bo koleś zapewne miał do koloru i otwartego.
Tak,PL
Nie chciałem budowac puli preflop.
W koncu KKxx to nie AAxx choć jednego asa miałem,jako blokera.
Gdybym miał zamiast tej 2 coś powyżej T,na pewno podbijałbym wysoko preflop.
To jest właśnie piękno omahy że trójka jest dosyć często zrzucana.Myślę że jak już to powinieneś po flopie i ich betach przebić grubo żeby pokazać że masz mocny układ.Wiadomo gdy leży draw do koloru to w omaszce zawsze są fanatycy którzy sprawdzą choćby nie wiem co.Sam zacząłem też grać w omache,teraz gram omaha rush poker.pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum